کانون سیدالشهدا
هرروزی که درآن گناه نشود آن روز عید است. امام علی(ع)

 وصيت نامه شهيد حاج محمد ابراهیم همت

تاريخ 19/10/59 شمسي ساعت 10:10 شب چند سطري وصيت نامه مي نويسم : هر شب ستاره اي را به زمين مي کشند و باز اين

آسمان غم‌زده غرق ستاره است ، مادر جان مي داني تو را بسياردوست دارم و مي داني که فرزندت چقدر عاشق شهادت و عشق به

شهيدان داشت.مادر، جهل حاکم بر يک جامعه انسانها را به تباهي مي کشد و حکومت هاي طاغوت مکمل هاي اين جهل اند و شايد

قرنها طول بکشد که انساني از سلاله پاکان زائيده شود و بتواند رهبري يک جامعه سر در گم و سر در لاک خود فرو برده را

در دست گيرد و امام تبلور ادامه دهندگان راه امامت و شهامت و شهادت است. مادرجان، به خاطر داري که من براي يک اطلاعيه

 امام حاضر بودم بميرم ؟ کلام او الهام بخش روح پرفتوح اسلام در سينه و وجود گنديده من بوده و هست. اگر من افتخار شهادت

 داشتم از امام بخواهيد برايم دعا کنند تا شايد خدا من روسياه را در درگاه با عظمتش به عنوان يک شهيد بپذيرد ؛ مادر جان من

متنفر بودم و هستم از انسانهاي سازش کار و بي تفاوت و متاسفانه جواناني که شناخت کافي از اسلام ندارند و نمي دانند براي چه

 زندگي مي کنند و چه هدفي دارند و اصلا چه مي گويند بسيارند. اي کاش به خود مي آمدند. از طرف من به جوانان بگوئيد چشم

شهيدان و تبلور خونشان به شما دوخته است بپاخيزيد و اسلام را و خود را دريابيد نظير انقلاب اسلامي ما در هيچ کجا پيدا نمي شود

نه شرقي - نه غربي؛ اسلامي که : اسلامي ... اي کاش ملتهاي تحت فشار مثلث زور و زر و تزوير به خود مي آمدند و آنها نيز پوزه

 استکبار را بر خاک مي ماليدند. مادر جان، جامعه ما انقلاب کرده و چندين سال طول مي کشد تا بتواند کم کم صفات و اخلاق طاغوت

 را از مغز انسانها بيرون ببرد ولي روشنفکران ما به اين انقلاب بسيار لطمه زدند زيرا نه آن را مي شناختند و نه باريش زحمت و

رنجي متحمل شده اند از هر طرف به اين نو نهال آزاده ضربه زدند ولي خداوند، مقتدر است اگر هدايت نشدند مسلما مجازات خواهند

شد . پدر و مادر ؛ من زندگي را دوست دارم ولي نه آنقدر که آلوده اش شوم و خويشتن را گم و فراموش کنم علي وار زيستن و علي وار

 شهيد شدن, حسين وار زيستن و حسين وار شهيد شدن را دوست مي دارم شهادت در قاموس اسلام كاري‌ترين ضربات را بر پيكر ظلم، جور

،شرك و الحاد مي‌زند و خواهد زد. ببين ما به چه روزي افتاده ايم و استعمار چقدر جامعه ما را به لجنزار کشيده است ولي چاره اي نيست

اينها سد راه انقلاب اسلاميند ؛ پس سد راه اسلام بايد برداشته شودند تا راه تکامل طي شود مادر جان به خدا قسم اگر گريه کني و به خاطر

 من گريه کني اصلا از تو راضي نخواهم بود. زينب وار زندگي کن و مرا نيز به خدا بسپار ( اللهم ارزقني توفيق الشهادة في سبيلک) . 
و السلام؛ 

چهار شنبه 6 شهريور 1392برچسب:, :: 8:52 :: نويسنده : ط.حسینی/ف.داوری

 

اگر خدا کفیل روزی است                                غصه برای چه؟

اگر رزق تقسیم شده است                             حرص چرا؟                                                              

اگر دنیا فریبنده است                                      اعتماد به آن چرا ؟                                                        

اگر بهشت حق است                                      تظاهر به ایمان چرا؟                                                   

اگر قبر حق است                                           ساختمانهای مجلل چرا؟                                                 

اگر جهنم حق است                                       اینهمه ناحق کردن چرا؟                                               

اگر حساب حق است                                    جمع مال حرام چرا؟                    

اگر قیامتی هست                                         خیانت به مال مردم چرا؟

اگر دشمن انسان شیطان است                      پیروی از او چرا؟        

چهار شنبه 12 تير 1392برچسب:, :: 9:32 :: نويسنده : ط.حسینی/ف.داوری

 

فضیلت ماه شعبان از منظر احادیث و روایات

شعبان ماه شریفی است و آن ماه من است، حاملان عرش آن را بزرگ میشمارند و حق آن را میشناسند، آن ماهی است که در آن همچون ماه رمضان، روزی بندگان زیاد میشود.

 رسول خدا محمد مصطفی(ص) میفرماید: شعبان ماه شریفی است و آن ماه من است، حاملان عرش آن را بزرگ میشمارند و حق آن را میشناسند، آن ماهی است که در آن همچون ماه رمضان، روزی بندگان زیاد میشود.

  

*فضیلت ماه شعبان

شعبان ماه بسیار شریفى است و به حضرت سید انبیاء صَلَّى اللهِ عَلِیهِ وَآله منسوب است و آن حضرت این ماه را روزه مىگرفت و به ماه رمضان وصل مىکرد و مىفرمود: شعبان، ماه من است هر که یک روز از ماه مرا روزه بگیرد، بهشت برای او واجب میشود و از حضرت صادق علیهالسلام روایت شده است که چون ماه شعبان فرا میرسید، امام زین العابدین علیهالسلام اصحاب خود را جمع مىکرد و مىفرمود، اى اصحاب من مىدانید این چه ماهى است؟ این ماه شعبان است.

حضرت رسول صلى الله علیه وآله مىفرمود: شعبان ماه من است، پس در این ماه براى جلب محبت پیغمبر خود و براى تقرّب به سوى پروردگار خود روزه بدارید، به حقّ آن خدایى که جان علىّ بن الحسین به دست قدرت اوست، سوگند یاد مىکنم که از پدرم حسین بن على علیهماالسلام شنیدم که فرمود، شنیدم از امیرالمؤمنین علیه السلام که هر که روزه بگیرد در ماه شعبان، براى جلب محبّت پیغمبر خدا و تقرّب به سوى خدا؛ خداوند او را دوست میدارد و در روز قیامت کرامت خود را نصیب او میگرداند و بهشت را براى او واجب میکند

سپس امام صادق علیه السلام چنین گفت: امیرالمؤمنین علیه السلام میفرمود: از هنگامی که شنیدم منادی رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم در ماه شعبان ندا داد، روزه شعبان از من فوت نشد و تا زمانی که زنده هستم، به خواست خداوند از من فوت نخواهد شد.

بنا بر آنچه در شماری از متون روایی وارد شده، پیامبر اکرم (ص) در یکی از سالها، به هنگام آغاز این ماه خطبهای خواندند و مردم را نسبت به شرافت این ماه آگاه فرمودند.

در بحارالانوار قسمتهایی از این خطبه چنین آمده است: شعبان ماه شریفی است و آن ماه من است، حاملان عرش آن را بزرگ میشمارند و حق آن را میشناسند، آن ماهی است که در آن همچون ماه رمضان، روزی بندگان زیاد میشود و در آن بهشت آذین بسته میشود و این ماه را شعبان نامیدهاند، زیرا در آن ارزاق مومنان تقسیم میشود و آن ماهی است که عمل در آن چند برابر میشود و کار نیکو هفتاد برابر ثمره میدهد.

بنا بر آنچه در حدیثی دیگر که در وسایل الشیعه به آن اشاره شده، ماه شعبان، ماهی است که: «در هر پنجشنبه آن، آسمانها زینت بسته میشود و فرشتگان به دعا میپردازند که پروردگارا! آنکس را که در این ایام روزه بدارد، ببخشای، و دعایش را اجابت فرمای. پس هر کس که در روز اول شعبان دو رکعت نماز گزارد و در هر رکعت آن یکمرتبه سوره حمد و یکصد مرتبه سوره توحید را بخواند و بعد از نماز نیز یکصد مرتبه صلوات بفرستد، خداوند تمامی حاجتهای دینی و دنیایی او را اجابت میفرماید.

همچنین در حدیثی دیگر که در وسایلالشیعه، بحارالانوار و مصباح المتهجد اشاره شده در خصوص فضیلت ماه شعبان آمده است: «خداوند به ذات مقدس خود سوگند خورده است که هر کس را در این ماه به او پناه برده و از او درخواست کند، از رحمت خود محروم نکند

در فضیلت و اعمال ماه شعبان از امام جعفر صادق(ع) روایت است که چون ماه شعبان داخل مىشد، حضرت امام زین العابدین(ع) اصحاب خود را جمع مىکرد و مىفرمود: اى گروه اصحاب من! مىدانید این چه ماهى است، این ماه شعبان است و حضرت رسول (ص) مىفرمود: شعبان ماه من است، پس در این ماه روزه بدارید، براى محبت پیغمبر خود و براى تقرب به سوى پروردگار خود، به حق آن خدایى که جان على بن الحسین به دست قدرت اوست، سوگند یاد مىکنم که از پدرم حسین بن على(ع) شنیدم که فرمود شنیدم از امیرالمؤمنین(ع) که هر که شعبان را  روزه دارد، براى محبت پیغمبر خدا و تقرب به سوى خدا، خدا او را دوست دارد و نزدیک گرداند او را به کرامت خود در روز قیامت و بهشت را براى او واجب گرداند.

*اعمال ماه شعبان

اعمال مشترکه ماه شعبان آن چند امر است:

- هر روز هفتاد مرتبه بگوید: اَسْتَغْفِرُاللّهَ وَ اَسْئَلُهُ التَّوْبَةَ

- هر روز هفتاد مرتبه بگوید: اَسْتَغْفِرُاللّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ الْحَىُّ الْقَیوُمُ وَ اَتُوبُ اِلَیهِ و در بعضى روایات الْحَىُّ الْقَیومُ پیش از الرَّحْمنُ الرَّحیمُ است و عمل به هر دو خوبست و از روایات مستفاد مىشود که بهترین دعاها و ذکرها در این ماه استغفار است و هر که هر روز از این ماه هفتاد مرتبه استغفار کند مثل آن است که هفتاد هزار در ماههاى دیگر استغفار کند.

- در این ماه تصدق کند، اگر چه به نصف دانه خرمایى باشد تا حق تعالى بدن او را بر آتش جهنم حرام گرداند، از حضرت صادق(ع) منقول است که از آن جناب سوال کردند از فضیلت روزه رجب فرمود: چرا غافلید از روزه شعبان، راوى عرض کرد: یابن رَسول الله چه ثواب دارد کسى که یک روز از شعبان را روزه بدارد؟ فرمود: به خدا قسم! بهشت ثواب اوست، عرض کرد: یابن رسول الله بهترین اعمال در این ماه چیست؟ فرمود: تصدق و استغفار، هر که در ماه شعبان تصدق کند، حق تعالى آن را تربیت کند، همچنانکه یکى از شما شتر بچهاش را تربیت مىکند تا آنکه در روز قیامت به صاحبش برسد، در حالتى که به قدر کوه احد شده باشد.

- در تمام این ماه هزار بار بگوید: لا اِلهَ اِلا اللّهُ وَلانَعْبُدُ اِلاّ اِیاهُ مُخْلِصینَ لَهُ الدّینَ وَ لَوُ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ که پاداش بسیار دارد، از جمله آنکه عبادت هزار ساله در نامه عملش بنویسند.

- در هر پنجشنبه این ماه دو رکعت نماز کند، در هر رکعت بعد از حمد صد مرتبه توحید و بعد از سلام صد بار صلوات بفرستد تا حق تعالى هر حاجتی که دارد، برآورد، از امر دین و دنیاى خود و روزه اش نیز فضیلت دارد و روایت شده که در هر روز پنجشنبه ماه شعبان آسمانها را زینت مىکنند، پس ملائکه عرض مىکنند: خداوندا! بیامرز روزهداران این روز را و دعاى ایشان را مستجاب گردان، در خبر نبوى است که هر که روز دوشنبه و پنجشنبه شعبان را روزه دارد، حق تعالى بیست حاجت از حوائج دنیا و بیست حاجت از حاجتهاى آخرت او را برآورد.

- در این ماه صلوات بسیار فرستد.

- در هر روز از شعبان در وقت زوال و در شب نیمه آن صلوات مَرْویه از حضرت امام زین العابدین (ع) را بخواند.

- صدقه دادن در این ماه، اگر چه به اندازه نصف دانه خرمایى باشد، خوب است و خداوند بدن صدقه دهنده را بر آتش جهنم حرام میکند.

- از جمله اعمالی که در ماه شعبان به آن سفارش شده تمرین سکوت برای اندیشیدن درخویش است و آماده شدن برای بهره برداری بهتر از ماه رمضان.

- مناجات است و آن یکی از کارهایی که بزرگان و پیشوایان دین در این ماه انجام می دادند، مناجات با رب الارباب است، از جمله مناجاتها، مناجات معروف «شعبانیه» است که از امیرالمؤمنین و فرزندان او است که در ماه شعبان میخواندند و آن مناجاتی است که برای اهلش عزیز و گرامی است و برای خاطر آن به ماه شعبان مأنوس میشوند، بلکه انتظار آن را میکشند و مشتاق آمدن ماه شعبان میشوند و در آن مناجات علوم سرشاری در کیفیّت معامله بنده با خدای متعال است که در آن اظهار ادب در طریق معرفت حق و سؤال و دعا و استغفار نسبت به خدای خود بیان شده و استدلالات ظریف و لطیفی که سزاوار مقام عبودیّت برای استحکام مقام امیدواری مناسب حال مناجات است، ذکر کرده و دلالت صریح و روشن در معنای قرب و لقای خداوند و دیدار او تنظیم شده است که به آن وسیله شبهات انسانها و شکیّات منکران و وحشت اهل شک و شبهه را برطرف کرده است.

*رویدادهای ماه شعبان:

مهمترین رویدادهای این ماه عبارتند از:

- دوم شعبان؛ آمدن حکم وجوب روزه ماه رمضان درسال دوم هجری

- سوم شعبان؛ ولادت امام حسین(ع)

- چهارم شعبان؛ ولادت حضرت عباس(ع)

- پنجم شعبان؛ ولادت امام سجاد(ع)

- یازده شعبان؛ ولادت حضرت علی اکبر(ع)

- پانزده شعبان؛ ولادت امام زمان(عج)

 

·        

یک شنبه 19 خرداد 1392برچسب:, :: 8:50 :: نويسنده : ط.حسینی/ف.داوری

بعضی وقت هـــا خــــــــــــــــــدا ؛ 

درهـــــای رحمتش رو یــــه خورده بــــــــاز می کنه؛ 

تـــــــــا بتـــــــــــونی از لای در، رحمت هــــــــــــاشو ببینی؛ 

ولــــــــــــی نمی تـــــــــــــونی بهشـــــــــــون دســــــت بـــــــــزنی؛ 

چـــــــــــون روی در، قفلــــــــــی بـــــــــه نــــــــام حکمتـــــــــــه


 

روی پـــــرده ی کعــبه ؛

این آیه حک شده اســت :

نَبِّئْ عِبَادِي أَنِّي أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــيمُ

و مـــن . . .
هنــــوز و تا همیشــه
به همین یک آیــه دلخــوشــــم :

" بندگانم را آگاه کن که من بخشنده‌ی مهــــربانم ! "


 

 

امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور .... ؟


 

همیشه به کسی تکیه کنید که به کسی تکیه نکرده باشد

و او کسی نیست غیر از خدا . . .


 

گاهی صدای تو برای خدا آنقدر زیباست که سکوت میکند که تو هزاران بار بگویی

خدایا...

خدایا....

 

مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛

چون در هر بهار برايت گل مي فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هديه مي کند ..

به ياد داشته باش که پروردگار عالم با اين که مي تواند در هر جائي از دنيا باشد ،

قلــب تو را انتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهي چيزي بگوئي ، گوش مي کند ...

اگر همراه با هر دعایی که میکردم

قدمی بر میداشتم...

اکنون کنار خدا ایستاده بودم...

 
پنج شنبه 22 فروردين 1392برچسب:, :: 14:59 :: نويسنده : ط.حسینی/ف.داوری

 

  آيا وجود کاستی ها و بلاياي ويران گر با عدالت خداوند سازگار است؟
  اگر نظام آفرينش بر اساس دادگري و فرزانگي آفريده شده است چرا زلزله ها، سيل ها، طوفان ها، بلاهاي طبيعي، رنگ هاي نژادي و... در آفرينش وجود دارد و از اين راه ها زيان هاي وحشت ناك، گريبان گير انسان ها مي گردد؟
پاسخ اين است كه آفريدگار هستي، جهان را بر پايه ي نظام علـّت و معلولي و سبب و مسببّي آفريده است كه نظامي حكيمانه و استوار مي باشد.
-         بر اثر تابش نور خورشيد بر اقيانوس ها و درياها، آب ها به صورت بخار به طرف بالاصعود نموده و سوار بر ابرها و با كمك باد به سراسر دنيا منتشر گشته و به صورت بارش بر زمين مي بارد.
-         با باريدن بارش ها،سرزمين ها آباد و خرم می گردد و با پديد آمدن جنگل ها، ميوه ها، محصولات غذايي و... شرايط زندگي حيوان ها و انسان ها هموار مي گردد.
-         اگر با تدبير و درايت عمل گردد؛ شهر ها آباد، دردها درمان، بيماري هاي واگير دار كنترل، مزارع سرسبز و پر محصول، سيل ها كنترل، زلزله ها كم زيان، روابط ميان انسان ها هنجار، و ناهنجاري ها رخت بر مي بندد. و بالاخره حقوق انسان ها مراعات، و صلح و صفا حكم فرما مي گردد.
 
-         اگر تدبير و درايت نباشد؛ فقر و درماندگي، و سيل ها و زلزله هاي ويرانگر گريبان گير انسان ها خواهد شد. نيز كشت زارها آفت زده و كم محصول، و نا هنجاري و بزهكاري ها أمان و امنيت را از انسان ها گرفته و حقوق انسان ها مورد تاخت و تاز قرار خواهد گرفت. و سرانجام جنگ و كينه و دشمني، جهان گستر خواهد شد.
 
-         اگرانسان ها در كارهايشان مجبور باشند؛ كارهایشان چه خوب و چه بد، نه قابل ستايش می باشد و نه قابل سرزنش و از طرفي روند تكاملي انسان ها هم امتيازي را به دنبال نخواهد داشت، ولي از آنجا كه انسان داراي اختيار است و حقّ انتخاب دارد،كار خوبش ارزشمند و از كار بدش نكوهش به عمل مي آيد.
-         نتيجه آنكه كاميابي ها، سعادت مندي ها و پيشرفت ها و از سوي ديگر شكست ها، بدبختي ها و ركودهاي انسان ها به دست خود آنان و خواست خود آن ها ست.
-         انسان ها مي توانند با انتخاب حكمرانان فرزانه و پيمودن راه هاي توسعه و پيشرفت، زندگي ايده آل و ارزنده اي داشته باشند و نيز مي توانند با بي تفاوتي و گزينش نا بكاران، صحنه را براي جاه طلبان خون ريز و خود كامه فراهم نمايند و...
-         انسان مي تواند آن گونه كه بخواهد زندگي خود را پايه گذاري نمايد بنابراين اگر همه چيز در جهت خوشبختي و پيشرفت انسان ها به پيش رفت خواست خود انسان ها بوده است و اگر جامعه ي انسان ها لبريز از فساد و تباهي، و تجاوز و ستم گري شد نيز انتخاب خود انسان ها می باشد.
-         خاطر نشان مي گردد كه كارخانه هاي بزرگ در كنار توليدات انبوه و با كيفيتي كه دارند ضايعات بسيار، سموم فراوان و آلودگي هاي نا خوشايندي را نيز از خود بر جاي مي گذارند كه این روندی طبيعي است و نمي توان كارخانه اي را به خاطر اين موارد، نا مطلوب دانست.
-         كره ی پهناور زمين،اقيانوس ها، جنگل ها و... هر يك با گستره اي عظيم و حيرت آور در فضايي بي پايان در حركت اند و بي شك حوادث تلخي را نيز به طور طبيعي در پي خواهند داشت كه بسياري از آن ها با دانش بشري و پيش گيري ها ي لازم قابل تدبير مي باشد.
-         نا گفته نماند كه زلزله، سيل، و بلاياي طبيعي و حکیمانه همه داراي علـّت هاي طبيعي مي باشند كه در جاي خود آمده است و می توان با تدبیرو مدیریّت شایسته، آن ها را مهار و از آسیب های آنان کاست.
سه شنبه 20 فروردين 1392برچسب:, :: 20:39 :: نويسنده : ط.حسینی/ف.داوری

صفحه قبل 1 صفحه بعد

درباره وبلاگ

به وبلاگ ما خوش آمدید موسسه ی سیدالشهدا (ع)
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کانون سیدالشهدا و آدرس kanoon68.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 53
بازدید دیروز : 10
بازدید هفته : 71
بازدید ماه : 70
بازدید کل : 47420
تعداد مطالب : 57
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1